Elmas Zihni Tuncer Anaokulu
CAMİİKEBİR MAH. ÖĞRETMEN BEDRETTİN GÜNGÖR CAD. ANAOKULU BLOK NO: 37 KOYULHİSAR / SİVAS
yok

VİZYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

MİSYON

Her çocuğun yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyan, kendine güvenen, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak. Öğrencilerimizin iztek ve ihtiyaçlarını karşılayarak onları başarı için motive etmek, onlara umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak. Okulumuzu öğrenci, öğretmen ve velileri ile çevrede örnek gösterilen bir kurum haline getirmektir.

Öğretim Şekli :YARIM GÜN

YARIM GÜN

08.30/13.30

İngilizce için alt yapı oluşturulmaktadır.

İlçe merkezinde bulunan okulumuz il merkezine 170 km uzaklıktadır.

Şehir